zondag 12 november 2023

Optreden Bert Hadders

Datum: 
 zondag 12 november 2023
Tijdstip: 
 14:00
Locatie: 
 Witte Kerkje Gasselte
Prijs: 
 12,50

Informatie en aanmelding

Mail uw aanmelding of vraag naar info@vriendenwittekerkjegasselte.nl Vermeld duidelijk uw naam en voor hoeveel personen u reserveert.
Met vragen kunt u ook bellen of WhatsApp'en naar nulzesnummer 26766360 of ga naar Facebook pagina Vrienden Witte Kerkje Gasselte.

Bert Hadders

Zanger, drummer, discjockey, manager en programmeur Bert Hadders wordt geboren in Tweede Exloërmond (1962) in Drenthe, waar hij ook opgroeit. Hadders bezingt gewone mensen uit de provincie met empathie, humor en aandacht voor detail. In Gasselte speelt hij een selectie uit de meer dan honderd Groningstalige liedjes die hij schreef. Hij trad veel op als Bert Hadders en de Nozems.

Bert Hadders maakte vijf cd's en vele singles waarvan de meeste hoog in de 
noordelijke hitlijsten eindigden. (Elvis, Keuning Van De Bunermond, Poolse Bruid, Beloofde Laand, Woar Blift De Zummer, Der Zit Gain Schot In Mie).
De door de Volkskrant als 'beste treinliedjes-schrijver van  Nederland' omschreven
Hadders won in 2019 de K. ter Laan-prijs voor zijn Groningstalige oeuvre. In 2014 en 2023 won hij de Streektaalprijs van het Dagblad van het Noorden. Daarnaast maakte hij muziek voor diverse theaterstukken: o.a. Iemandsland, Kapitein Kolk en de succesvoorstelling De Poolse Bruid. 
 

terug